Inloggen buitenland

Landen in Europa hebben allemaal hun eigen inlogmiddel om online zaken te doen met organisaties. In Nederland is dit bijvoorbeeld DigiD. In de eIDAS-verordening hebben Europese landen afgesproken dat burgers deze nationale inlogmiddelen ook over de grens moeten kunnen gebruiken.

eIDAS-Login 

Via onderstaande knop kunt u inloggen met de nationale inlogmiddelen van o.a. België, Duitsland en Spanje. Let op: om toegang te krijgen tot MUMC+ via de eIDAS-Login dient u in het bezit te zijn van een Nederlands BSN-nummer!

eIDAS-Login
Do you have a European approved digital identity? Login with eIDAS 

eu
Veelgestelde vragen over EU-login
 • Landen in Europa hebben allemaal hun eigen inlogmiddel om online zaken te doen met organisaties. In Nederland is dit bijvoorbeeld DigiD. In de eIDAS-verordening hebben Europese landen afgesproken dat burgers deze nationale inlogmiddelen ook over de grens moeten kunnen gebruiken.

  Dit betekent dat u in kunt loggen met de nationale inlogmiddelen van o.a. België, Duitsland en Spanje. 

 • U heeft een buitenlandse nationaliteit en kan geen gebruik maken van DigiD. Op dat moment kan EU-login voor u een oplossing zijn. Met deze login is het namelijk mogelijk om in te loggen met Nationale inlogmiddelen van andere Europese landen.
   

  • Klik op de knop "EU-login"
  • Kies in het volgende scherm uit de keuzelijst voor “EU login + land van uw keuze”
  • Klik op de knop "verder" om door te gaan
  • U start nu de inlogprocedure van het gekozen land, volg de stappen zoals verder aangegeven
 • U heeft, naast een Europeese Login (eIDAS)  een Nederlands BSN-nummer nodig om toegang te krijgen tot MijnMUMC+. Dit is nodig omdat uw gegevens via dit nummer geïdentificeerd worden met in Elektronisch Patiënten Dossier. Zonder dit nummer is dit helaas niet mogelijk.

Sluit de enquête