Verpleegafdelingen

Binnen de afdeling Psychiatrie (verpleegafdeling B1) kunnen twintig patiënten worden opgenomen. Daarnaast is het mogelijk om patiënten voor dagbehandeling op te nemen. Deze patiënten verblijven overdag op de afdeling en gaan 's avonds naar huis. Ook heeft de afdeling een moeder en kind unit.

Opnameafdeling psychiatrie
Hier kunnen volwassenen en ouderen voor een korte periode opgenomen worden voor behandeling of diagnostische onderzoeken. Opname kan nodig zijn vanwege de ernst, complexiteit of het acute karakter van de problematiek.

Dagbehandeling
Vaak is het niet nodig dat patiënten opgenomen worden, maar wel dat ze gedurende de dag aanwezig zijn voor behandeling of onderzoeken. Dagbehandeling is dan een optie. Ook deze setting is voor volwassenen en ouderen.

Consultatieve psychiatrische dienst
Medische problemen kunnen samengaan met psychische problemen. Wanneer een patiënt opgenomen is, kan op verzoek van de behandelend arts, of op verzoek van de patiënt kan dan de medebehandeling van een psychiater gevraagd worden.
Verpleegafdeling B1

Verpleegafdeling B1 is een afdeling voor patiënten met psychische klachten.

Route

Interactieve plattegrond

Locatie

Niveau 1

Contact

043 - 387 41 20 of 043 - 387 61 20

Bezoekuren

Maandag t/m vrijdag van 12.45 uur tot 13.30 uur en van 18.15 uur tot 19.45 uur. Zaterdag en zondag van 13.30 uur tot 16.30 uur en van 18.15 uur tot 19.45 uur.

Sluit de enquête