Praktisch

Post / stuur een kaartje

Stuur een kaartje!

Als je in het ziekenhuis ligt, is het altijd leuk om een kaart te krijgen. Via Cards to Care kunt u een echte kaart sturen aan een familielid, vriend of kennis.

Kies zelf een mooie voorkant uit van de kaart en voeg een persoonlijke boodschap toe. Daarna vult u de naam en afdeling van de patiënt in en betaalt u via een eenmalige machtiging of iDEAL de kaart en de verzending. Het kost slechts € 2,70.

 

Kaarten besteld op maandag t/m donderdag vóór 13.00 uur worden de volgende dag bezorgd. Kaarten die u maakt op vrijdag t/m zondag komen op dinsdag aan bij de geadresseerde. Bij verzending op feestdagen kan het iets langer duren.

Bovendien steunt u met elk kaartje een goed doel binnen de Health Foundation Limburg.

Ziekenhuisadres voor ontvangen post

Medewerkers van de postkamer brengen de post dagelijks rond op alle afdelingen. Iedereen stelt het op prijs post op tijd te ontvangen. Geef daarom, als u bent opgenomen in het ziekenhuis, uw volledige ziekenhuisadres door aan familie, kennissen en andere relaties, bijvoorbeeld:

volledige naam:    
Mw. A.B.Ceder-Detrich

afdeling met eventueel kamernummer:
Verpleegafdeling E5, kamer 55

adres Maastricht UMC+:       
Maastricht UMC+
Postbus 5800
6202 AZ Maastricht

Zelf post versturen vanuit het ziekenhuis

Er is een brievenbus op niveau 1, naast het Stiltecentrum, in de hal tussen de hoofdingang en de Serrehal. U kunt hier uw post in doen. De bus wordt op maandag tot en met vrijdag om 16.30 uur geleegd..