Praktisch

Route en parkeren

Bezoekadres

P. Debyelaan 25, 6229 HX Maastricht.

Tussen 20.00 uur ’s avonds en 7.00 uur ’s ochtends is het Maastricht UMC+ beperkt toegankelijk.  Als u dan toch in het ziekenhuis moet zijn, dan kunt u aanbellen bij de intercom bij de ingangen. De beveiliging kan u dan toegang verlenen.

In het ziekenhuis

Route in het ziekenhuisRoute in het ziekenhuisOp onze interactieve plattegrond geeft u precies aan naar welke afdeling in het ziekenhuis u wilt gaan. Er wordt dan voor u een plattegrond gemaakt die u kunt bekijken of uitprinten. De routeplanner werkt ook op uw smartphone met internetverbinding.

Neem alvast een kijkje in de centrale hal

Naar het ziekenhuis

Het Maastricht UMC+ is gelegen in Randwijck - wijk 29 - en is goed bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. Volg de borden Maastricht-Zuid`.

Met de auto
Route naar het ziekenhuisRoute naar het ziekenhuisAls u met de auto vanuit de richting Eindhoven komt, neemt u op de A2 afslag Maastricht-Zuid. Komende vanaf Luik neemt u op de A2 richting Eindhoven eveneens afslag 55 'academisch ziekenhuis Maastricht'.

Met de bus of trein
Met de trein komt u aan op station Maastricht Randwijck. Op het perron gaat u met de trap omhoog naar de uitgang. Uit het station komend, gaat u naar rechts. Na ongeveer vijf minuten lopen kunt u links via de glazen loopbrug (ingang Noord) naar het ziekenhuis. Er is bewegwijzering aanwezig.

De meeste grote stadswijken in het westen van Maastricht beschikken over een rechtstreekse busverbinding met de hoofdingang van Maastricht UMC+ aan de Debyelaan. Deze halte heet MUMC. Hier stoppen de volgende buslijnen:
Lijn 2 een halfuurdienst Oud-Caberg – De Heeg
Lijn 5 een kwartierdienst Daalhof - Heugem/Eijsden
Lijn 57 een halfuurdienst Gulpen - Mheer - Maastricht

Ook stoppen enkele buslijnen aan de Joseph Bechlaan aan de noordzijde van het Maastricht UMC+ bij de halte Forum/MECC:
lijn 1 Malberg - De Heeg en
lijn 10 Gulpen - Heer - Centrum - West

Voor meer informatie zie de dienstregeling van de treinen of regionale treinen en bussen.

.

Met de fiets
Onder het parkeerdek van het ziekenhuis bevindt zich een bewaakte fietsenstalling waar u uw fiets kunt stallen.

Met de bus
Meer informatie over buslijnen en dienstregeling vindt u op de de website van arriva. Informatie over stadsbussen in Maastricht.

Plan uw reis met het openbaar vervoer via 9292OV ( http://9292.nl/). In het Maastricht UMC+ vindt u een OV-chipkaart oplaad- en ophaalpunt. Hier kunt u het saldo van uw OV-schipkaart opladen en bestellingen ophalen. Het oplaad- en ophaalpunt vindt u in de gang van de Serrehal naar het poliplein (naast de pinautomaat).

Plan mijn reis