Praktisch

Route en parkeren

Bezoekadres

P. Debyelaan 25, 6229 HX Maastricht.

Tussen 20.00 uur ’s avonds en 7.00 uur ’s ochtends is het Maastricht UMC+ beperkt toegankelijk.  Als u dan toch in het ziekenhuis moet zijn, dan kunt u aanbellen bij de intercom bij de ingangen. De beveiliging kan u dan toegang verlenen.

In het ziekenhuis

Route in het ziekenhuisRoute in het ziekenhuisOp onze interactieve plattegrond geeft u precies aan naar welke afdeling in het ziekenhuis u wilt gaan. Er wordt dan voor u een plattegrond gemaakt die u kunt bekijken of uitprinten. De routeplanner werkt ook op uw smartphone met internetverbinding.

Neem alvast een kijkje in de centrale hal

Naar het ziekenhuis

Het Maastricht UMC+ is gelegen in Randwijck - wijk 29 - en is goed bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. Volg de borden Maastricht-Zuid`.

Met de auto
Route naar het ziekenhuisRoute naar het ziekenhuisAls u met de auto vanuit de richting Eindhoven komt, neemt u op de A2 afslag Maastricht-Zuid. Komende vanaf Luik neemt u op de A2 richting Eindhoven eveneens afslag 55 'academisch ziekenhuis Maastricht'.

Met de bus of trein
Met de trein komt u aan op station Maastricht Randwijck. Op het perron gaat u met de trap omhoog naar de uitgang. Uit het station komend, gaat u naar rechts. Na ongeveer vijf minuten lopen kunt u links via de glazen loopbrug (ingang Noord) naar het ziekenhuis. Er is bewegwijzering aanwezig.

De bushalte bij de hoofdingang van het Maastricht UMC+ aan de Debeyelaan heet MUMC. Hier stoppen de volgende buslijnen:

  • Lijn 1 Oud Caberg - De Heeg (halfuurdienst)
  • Lijn 5 Daalhof - Heugem/Eijsden (kwartierdienst)
  • Lijn 7 Caberg - MUMC (halfuurdienst)
  • Lijn 57 Gulpen - Mheer - Maastricht (halfuurdienst)

Ook stoppen enkele buslijnen aan de Joseph Bechlaan aan ingang Noord van het Maastricht UMC+ bij de halte Forum/MECC:

  • Lijn 2 Oud-Caberg – De Heeg (halfuurdienst)
  • Lijn 10 Gulpen - Heer - Centrum-West (halfuurdienst)

Meer informatie over de dienstregeling van de treinen en bussen vindt u op de de website van Arriva,

Plan uw reis met het openbaar vervoer via 9292OV ( http://9292.nl/). In het Maastricht UMC+ vindt u een OV-chipkaart oplaad- en ophaalpunt. Hier kunt u het saldo van uw OV-schipkaart opladen en bestellingen ophalen. Het oplaad- en ophaalpunt vindt u in de gang van de Serrehal naar het poliplein (naast de pinautomaat).

Plan mijn reis

Met de fiets
Onder het parkeerdek van het ziekenhuis bevindt zich een bewaakte fietsenstalling waar u uw fiets kunt stallen.