Uw ervaring met onze zorg

Patiënten helpen al jaren mee bij verbeteringen in het Maastricht UMC+. Zo vragen we naar mening en/of ervaringen van patiënten. Dat gebeurt met vragenlijsten of door met patiënten te praten in groeps- of individuele gesprekken. Ook komen veel ervaringen binnen via brieven, onze website en sociale media. Al deze ervaringen en meningen gebruiken we om onze zorg te verbeteren. Daarnaast doen we ons best om patiënten te betrekken bij nieuwe projecten.

Patiëntervaringsmeting (PEM)

Bent u opgenomen geweest of heeft u een van onze poliklinieken bezocht, dan krijgt een uitnodiging met een korte vragenlijst om uw mening te geven over onze zorg. Lees meer.

Tips of complimenten 

Heeft u recent een prettige of misschien een wat minder prettige ervaring gehad in ons ziekenhuis, dan willen graag van u weten wat uw ervaring met ons ziekenhuis is.  Lees meer.

Online patiëntenpanel

Het Maastricht UMC+ heeft een eigen online patiëntenpanel. De deelnemers wordt regelmatig gevraagd om mee te denken over vernieuwingen in onze zorg. U kunt deelnemen aan dit panel; Lees meer.

Patiëntenpanels bij diverse patiëntencentra

Verschillende patiëntencentra werken met een eigen patiëntenpanel voor het meedenken over het inrichten van zorg binnen bepaalde specialismes of aandoeningen. Lees meer:

Mens achter de patiënt

Mens Achter de Patiënt droomt van mensgerichte zorg. Om dit te bereiken, hebben ze een onderwijs module ontwikkeld. Het doel: toekomstig zorgprofessionals bewuster maken van de brede impact van ziekte. Lees meer.

wachten
Sluit de enquête