Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Maastricht UMC+ de Universiteit Maastricht UM Zuyd Hogeschool duurzame economische ontwikkeling Limburg strategisch programma Kennis-As Limburg
Services op het vlak van ICT, HR, financiën en informatie zijn van belang voor alle organisaties en bedrijven. Een hoog serviceniveau draagt wezenlijk bij aan het ontwikkelen, valoriseren en vermarkten van kennis en nieuwe technologieën. De Smart Services Hub in Parkstad staat ten dienste aan de complete Kennis-As Limburg. Dat geldt evenzeer voor de Maastricht Binnenstad Campus met zijn brede kennis en expertise op het gebied van recht, economie en cultuur.

Onderzoekers aan het woord

"Economische validering"
"Het belang van de Kennis-As voor de provincie en de aanpalende regio is niet de kennis maar de as oftewel de relatie en/of inhoud waarin de campussen elkaar aanvullen in onderscheidende competenties. Daartoe zal de provincie een centraal thema moeten kiezen waarin de regio zich nationaal én internationaal op unieke wijze kan onderscheiden en profileren. Hierbij dienen zowel bedrijven als ook kennisinstellingen te kunnen aanhaken. De Kennis-As Limburg is een mogelijkheid om een bijdrage te kunnen leveren aan de economische validering van het gekozen thema om zodoende te komen tot additionele omzet."
Fred Bollen, directeur LifeTec Vision

Sluit de enquête