We bieden een compleet aanbod van excellente zorg: een breed aanbod van basiszorg, topklinische en zeer specialistische zorg, altijd met de integratie van onderzoek en onderwijs vanuit de faculteit. We richten ons daarbij op 'Heel de mens'. Dat wil zeggen dat we niet alleen naar een patiënt en zijn ziekte kijken, maar naar de mens in zijn eigen persoonlijke leefomgeving, zijn leefstijl en aanleg.

Verzorgingsgebied

Van de acht Nederlandse umc’s is Maastricht UMC+ het enige umc dat zowel academisch als algemeen ziekenhuis is. Daardoor kunnen we onderzoeksresultaten snel toepassen in onze patiëntenzorg en gebruiken voor zorgverbetering en zorgvernieuwing. Ons verzorgingsgebied als academische zorginstelling reikt van Zuid-Limburg tot Zuidoost-Brabant. We zijn algemeen ziekenhuis voor de Maastricht en het omliggende Heuvelland. Daarbij hechten we grote waarde aan een goede relatie met de huisartsen en eerstelijns zorg. Daarnaast biedt het Maastricht UMC+ als academisch ziekenhuis complexe en hooggespecialiseerde behandelingen aan, waar een algemeen ziekenhuis niet gespecialiseerd genoeg voor is: de zogeheten topklinische en topreferente zorg.

 

Iedere dag opnieuw streven we naar de best mogelijke zorg en verbetering van de gezondheid, en daarmee naar de hoogst mogelijke patiënttevredenheid.

Lees verder
Sluit de enquête