Over Maastricht UMC+

Inkoopvoorwaarden

Bij de aanschaf van goederen en diensten en het contracteren van marktpartijen hecht het Maastricht UMC+ grote waarde aan een optimale prijs/kwaliteitverhouding. De inkoopfunctie van het Maastricht UMC+ is derhalve centraal ondergebracht bij de afdeling Inkoop.

Wij verwijzen u graag naar de algemene inkoopvoorwaarden (onderaan deze pagina) van het Maastricht UMC+ (versie september 2016). Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de afdeling Inkoop (T 043 387 68 42).
Enkel voor ICT opdrachten gelden de ARBIT Voorwaarden. Het azM zal altijd specifiek vermelden welke voorwaarden van toepassing zijn

De inkoopvoorwaarden van de UM kunt u inzien op de website van de Universiteit Maastricht. Mocht u nog vragen hebben over de inkoopvoorwaarden van de UM, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Servicepoint FD (T 043-388 20 02)..


Veilig werken in het Maastricht UMC

Als u of uw bedrijf bouw- of verbouwwerkzaamheden uitvoerd in het azM/Maastricht UMC+, dan gelden algemene regels en afspraken op het gebied van veiligheid, arbo en milieu

Wat vindt u van deze pagina?